Start mini league – 2 november

De Tubanters mini league gaat over op 2 november van start. Op dit moment liggen de shirts bij de drukker. Alle shirts worden aan de voorzijde voorzien van het logo van “Harry’s Stoffenhal”, aan de achterzijde het logo van “Hebbes”. De 30 ballen zijn binnen, maat 3, speciaal voor de mini’s.

We starten altijd met een technische warming-up van 20 minuten zoals dribbel en drijf oefeningen, tikspelletjes en meer van dit soort oefeningen. Daarna gaan we over op het spelen van twee wedstrijden. De veldjes zullen klein zijn, ongeveer 10 bij 30 meter, zonder keeper, kleine doeltjes, maar wel groot genoeg om lekker veel doelpunten te kunnen maken. Uiteindelijk gaat het de kinderen daarom, veel doelpunten maken. Met ingang van 2 november zal ons kunstgrasveld een grote speeltuin zijn voor kinderen die het voetballen leuk vinden, maar nog niet toe zijn aan het spelen van competitiewedstrijden. Vaders, moeders, vrienden, kennissen, opa’s en oma’s kunnen getuige zijn van kinderen die voor het eerst op een echt voetbalveld gaan voetballen.

Vanaf 1 januari 2019 worden kinderen die in 2012 geboren zijn in de JO8 competitie ingedeeld.

Ik, Uwe Landerbarthold, ben elke zaterdagmorgen vanaf 08:00 uur bij De Tubanters, voor vragen, of informatie.

Opgeven kan via de ledenadministratie@tubanters.nl, de kosten zijn €75 per seizoen. Ben je al lid, stuur dan een mail naar uwe.landerbarthold@kpnmail.nl

Laat een reactie achter