Sinterklaas bij De Tubanters

Vanavond, vrijdag 23 november, heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan de pupillen van De Tubanters 1897!!! Voorafgaand aan deze avond hebben de kinderen uit de mini’s, JO7, JO8 en JO9 het verzoek van de Sint gekregen om hun schoentjes te zetten bij de schoorsteen van het clubgebouw. Hieraan werd massaal gehoor gegeven waardoor de Pieten het nog behoorlijk druk kregen.

Terwijl de kinderen in spanning en vol enthousiasme afwachten wanneer de Sint en zijn Pieten eindelijk binnen zouden komen, liet hulppiet Lynda van Buren alle kinderen gezamenlijk en individueel een sinterklaasliedje zingen. Bas Haulo was de gelukkige vader die door zijn zoon Gijs werd aangewezen om ook een liedje te zingen. Dit deed hij met verve!

Terwijl de kinderen uit volle borst aan het zingen waren, werd plotseling het clubgebouw blauw verlicht door de zwaailichten van een brandweerwagen! Dit was het werk van brandweerpiet Bas!

Na binnenkomst van de Sint en zijn Pieten mochten alle teams bij sinterklaas komen. Toch altijd best weer spannend!

Uiteindelijk mochten alle kinderen gezamenlijk naar de Sint om een cadeau in ontvangst te nemen. De kinderen waren blij, dit jaar was het een goocheldoos!

Hopelijk kan de Sint volgend jaar onze pupillen weer verblijden met een bezoek. Dit jaar was namelijk weer een succes!!!

 

Laat een reactie achter