Sint bezoekt De Tubanters in een brandweerwagen!

Gisteravond was het dan zover, de Sint bracht een bezoek aan het clubgebouw van De Tubanters!!! Alle kinderen van JO9 en jonger waren uitgenodigd en daar wilde natuurlijk iedereen bij zijn! De opkomst was daarom ook uitstekend met ruim 60 kinderen!

Terwijl de kinderen in volle spanning aan het wachten waren op wat komen ging, werden ze dit jaar wel heel bijzonder verrast. Een heel bijzondere piet, namelijk de brandweerpiet, had een heel cool vervoersmiddel voor Sinterklaas geregeld! Blauwe zwaailichten verlichtten de voetbalvelden van De Tubanters, er kwam iets heel groots aanrijden, het was een brandweerwagen!!!

Nadat de kinderen sinterklaasliedjes hadden gezongen om de Sint welkom te heten, mochten alle teams bij sinterklaas komen. Toch altijd best weer spannend!

Uiteindelijk mochten alle kinderen gezamenlijk naar de Sint om een cadeau in ontvangst te nemen. En wat is het beste cadeau om jonge voetballertjes te geven? Inderdaad, een bal!!!

Hopelijk kan de Sint volgend jaar weer een gaatje vinden om De Tubanters te bezoeken. Dit jaar was namelijk weer een succes!!!

Laat een reactie achter