Samenvatting ALV en diverse onderscheidingen

Afgelopen maandag 29 oktober werd de Algemene Ledenvergadering met ruim honderd leden goed bezocht. Voorzitter Marcel ter Horst was positief gestemd over de toekomst van De Tubanters zowel op sportief als op financieel gebied. Hij zei dat De Tubanters toe is aan een tweede kunstgrasveld om de leden nog beter van dienst te kunnen zijn. De avond werd afgesloten met het zingen van het clublied.

Naast de onderscheidingen die door De Tubanters werden uitgereikt, werd de avond voor Kasper Schuitema er een om niet snel te vergeten. KNVB-afgevaardigde Ate Brunnekreef was namelijk naar ons clubgebouw gekomen om Kasper met de zilveren KNVB-speld te onderscheiden. Kasper Schuitema ontving deze bijzondere onderscheiding, omdat hij inmiddels 46 jaar assistent scheidsrechter. Ate Brunnekreef benadrukte nog eens hoe belangrijk vrijwilligerswerk is en roemde een ieder die daardoor het sporten mogelijk maakt.

Naast Kasper werd Inge Meester geëerd met de Hofhuisbeker voor haar rol in de renovatie van het clubgebouw. De Hofhuisbeker werd door erevoorzitter Gerard Bakker uitgereikt.

Lynda van Buren en Gerrit Holtslag werden benoemd tot Lid van Verdienste. Remco Mulstege en Pim Hillen ontvingen de zilveren waarderingsspeld.

De volgende leden werden geëerd voor hun langdurig lidmaatschap. Jordi Besselink en Hendrie Zwiggelaar (25 jaar), Mario Coppolecchia, Mark Roerink en Michel van Nierop (40 jaar), Willem Becking, John Brik, Rob Jansen, Hans v.d. Landen, Karel Nijland en Erik Vos (50 jaar) en Jan Mulstege (60 jaar).

Onderstaand alle foto’s:

Zilveren KNVB speld voor Kasper Schuitema.

De Hofhuisbeker voor Inge Meester.

Leden van Verdienste: Lynda van Buren en Gerrit Holtslag.

Zilveren waarderingsspeld: Remco Mulstege en Pim Hillen.

25 jaar lid: Hendrie Zwiggelaar

40 jaar lid: Mark Roerink, Michel van Nierop en Mario Coppolecchia

50 jaar lid: Rob Jansen, John Brik, Karel Nijland, Hans v.d. Landen en Willem Becking

60 jaar lid: Jan Mulstege

Laat een reactie achter