Rondje keepers – Thomas

Bij De Tubanters 1897 staan de keepers uit de gehele jeugd dit seizoen extra in beeld. Om het niveau van onze jeugdkeepers te verbeteren zijn er daarom dit seizoen extra keepertrainingen!

Keeperstrainer Ed Schot is samen met twee vaste assistenten, Collin Voogtsgeerd en Collin Visser, gestart om de jeugdkeepers stapsgewijs naar een hoger plan te brengen. Aandacht voor de onderdelen die een keeper compleet maakt geeft aan: wat goed is moet goed blijven en de mindere goede onderdelen moeten beter worden.

Op zaterdagen tijdens de wedstrijden maakt Ed opnames van 1 of 2 keepers om dit later samen met de keeper terug te kijken en vervolgens te bespreken in een 1 op 1 gesprek.

Interview
Wekelijks belichten we een keeper in een interview en plaatsen deze op onze website. Deze week de beurt aan Thomas uit JO13-4:

Hallo allemaal,

Ik ben Thomas 12 jaar en ik speel en keep in het team van JO13-4! Soms speel ik op het veld waar de trainer me nodig mocht hebben en wissel ik dit af met keepen omdat we 2 keepers hebben in ons team! Ik vind keepen ook heel leuk en heb al veel geleerd van de trainers!
Ik zit op de Bolhoeve College en doe daar vvo, ik heb nog geen keuze voor later welke richting ik in wil gaan!
Mijn sterke punten bij het keepen zijn : uitkomen en duiken rechts maar ook links!
Wel moet ik werken aan mijn snelheid om nog sneller uit mn doel te komen.
Ik woon in Enschede en mijn mama heet Thecla en papa Marijn!
Mijn favoriete doelman is nu de keeper bij FC Twente Unnerstall en dan natuurlijk ook het team van FC Twente!
Ik ben al voor het 3e seizoen bij De Tubanters en heb het erg naar mijn zin, ik leer veel van de trainers!
Ik ben benieuwd waar ik sta over ongeveer 3 maanden!
Misschien zien jullie mij een keer ook keepen in een wedstrijd!

Groetjes van Thomas

Met sportieve groet,

Trainer Ed, Collin en Collin

Laat een reactie achter