Rondje keepers – Siem

Bij De Tubanters 1897 staan de keepers uit de gehele jeugd dit seizoen extra in beeld. Om het niveau van onze jeugdkeepers te verbeteren zijn er daarom dit seizoen extra keepertrainingen!

Keeperstrainer Ed Schot is samen met twee vaste assistenten, Collin Voogtsgeerd en Collin Visser, gestart om de jeugdkeepers stapsgewijs naar een hoger plan te brengen. Aandacht voor de onderdelen die een keeper compleet maakt geeft aan: wat goed is moet goed blijven en de mindere goede onderdelen moeten beter worden.

Op zaterdagen tijdens de wedstrijden maakt Ed opnames van 1 of 2 keepers om dit later samen met de keeper terug te kijken en vervolgens te bespreken in een 1 op 1 gesprek.

Interview
Wekelijks belichten we een keeper in een interview en plaatsen deze op onze website. Deze week de beurt aan Siem uit JO12-1:

 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Siem zwiggelaar en ik ben 12 jaar! Ik ben keeper bij Tubanters O12-1 dus al selectie! Ik woon in Enschede met m’n grote zus van 15 jaar en m’n ouders: Henri en Linna. Ook hebben we nog een leuke lieve Hamster met de naam Bubles 2.0 ! Ik train heel hard om hopelijk later prof keeper te worden bij een grote club. Ik volg daarom ook extra keeper lessen bij keeperschool Veurink. Het is wel pittig maar ik heb mijn doel gesteld om prof te worden en daar doe ik alles voor natuurlijk train ik ook met mijn team en bij trainer Ed van de keepers dus best veel! Wat ik nog extra aandacht moet geven is 1:1 uitkomen, maar vind mezelf ook wel goede lijnkeeper. Verder zit ik op school de Kiem in groep 8 en houd van ‘ echte Hamburgers ‘ nee niet van de Mac Donalds… maar die uit een goed restaurant! Leuk dat ik hier op de website mij mocht voorstellen groetjes allemaal 👍

Met sportieve groet,

Trainer Ed, Collin en Collin

Laat een reactie achter