Rondje keepers – Quin

Bij De Tubanters 1897 staan de keepers uit de gehele jeugd dit seizoen extra in beeld. Om het niveau van onze jeugdkeepers te verbeteren zijn er daarom dit seizoen extra keepertrainingen!

Keeperstrainer Ed Schot is samen met twee vaste assistenten, Collin Voogtsgeerd en Collin Visser, gestart om de jeugdkeepers stapsgewijs naar een hoger plan te brengen. Aandacht voor de onderdelen die een keeper compleet maakt geeft aan: wat goed is moet goed blijven en de mindere goede onderdelen moeten beter worden.

Op zaterdagen tijdens de wedstrijden maakt Ed opnames van 1 of 2 keepers om dit later samen met de keeper terug te kijken en vervolgens te bespreken in een 1 op 1 gesprek.

Interview
Wekelijks belichten we een keeper in een interview en plaatsen deze op onze website. Deze week de beurt aan Quin uit JO11-6:

 

Hoi allemaal,

Mijn naam is Quin ik ben 9 jaar en keeper van mijn team 11-6! Ik woon in Enschede samen met m’n jongere broertje Mick van 5 jaar en papa Michael en mama Manon die mij natuurlijk volop support geven!

Ik zit op de school Het Vastert in groep 6 waar ik een hoop leer voor later en het naar m’n zin hebt!
Ook train ik hard om steeds hoger te komen keepen, ik moet nog heel hard werken aan m’n linker kant met het duiken, mijn rechter kant is juist zo sterk dus dat moet ik zo houden, en niet onbelangrijk… het coachen naar mijn teamgenoten, dat vind trainer Ed heel belangrijk en werk ik er hard aan!
Mijn andere hobby is lekker buitenspelen met m’n vrienden natuurlijk lekker voetballen ook of met ons lieve boomer hondje.
Natuurlijk droom ik van een professionele voetbal carrière maar dat zal niet meevallen, ik train hard en kijk wel of ik zover kan komen, ik moet ook beetje geduld en zeker wat geluk hebben!
Zo nu weten jullie een beetje meer van mij.
Komen jullie ook een keer naar mij kijken?

Groetjes van Quin

Met sportieve groet,

Trainer Ed, Collin en Collin

Laat een reactie achter