Rondje keepers – Emmanuel

Bij De Tubanters 1897 staan de keepers uit de gehele jeugd dit seizoen extra in beeld. Om het niveau van onze jeugdkeepers te verbeteren zijn er daarom dit seizoen extra keepertrainingen!

Keeperstrainer Ed Schot is samen met twee vaste assistenten, Collin Voogtsgeerd en Collin Visser, gestart om de jeugdkeepers stapsgewijs naar een hoger plan te brengen. Aandacht voor de onderdelen die een keeper compleet maakt geeft aan: wat goed is moet goed blijven en de mindere goede onderdelen moeten beter worden.

Op zaterdagen tijdens de wedstrijden maakt Ed opnames van 1 of 2 keepers om dit later samen met de keeper terug te kijken en vervolgens te bespreken in een 1 op 1 gesprek.

Interview
Wekelijks belichten we een keeper in een interview en plaatsen deze op onze website. Deze week de beurt aan Emmanuel uit JO9:

Hallo iedereen,

Ik ben de vaste keeper van het team en doe de keepers opleiding bij trainer Ed en vind dat heel leuk. Ik ga met plezier naar de trainingen en wedstrijden!
Ook ga ik vrijdag naar de techniek training bij De Tubanters 1897 en ik wil graag zo hoog mogelijk spelen maar dan moet ik nog veel oefenen en geduld hebben, aldus Emmanuel!

Trainer Ed vindt het leuk dat papa Adnan en oom Milad er altijd bij zijn en door wind en weer Emmanuel support geven👍

Emmanuel zit in groep 5 van de Bomanschool in Enschede! Hij heeft ook nog een grote broer: Jason en 2 zusjes Eva en Sara! En natuurlijk mijn mama Patricia niet vergeten:)

Trainer Ed vindt dat ik nog wel moet oefenen aan coachen en dat ik te veel op mn buik rol! Maar mijn duiken links en rechts gaat steeds beter!

Ik blijf heel hard door trainen En wie weet zien de mensen wel een hele goede keeper later!

Groeten,

Emmanuel

Met sportieve groet,

Trainer Ed, Collin en Collin

Laat een reactie achter