Pupillen van de week: Sam en Kian uit JO12-5

Bij elke thuiswedstrijd van Tubanters 1 wordt er een jeugdteam uitgenodigd om een erehaag te vormen voor de wedstrijd. Daarnaast hebben twee spelers uit dat team de eer om pupil van de week te zijn. De jonge voetballertjes krijgen zo een kijkje achter de schermen bij het eerste elftal. Ze mogen bij de warming up meedoen en vervolgens de wisselspelers goed fit en warm houden door een balletje met ze te trappen. Vervolgens worden samen met scheidsrechter beide teams uit de kleedkamer gehaald en gaan ze samen het strijdtoneel betreden. Op het veld aangekomen verrichten de pupillen van de week de officiële toss en mogen ze de defensie van de tegenpartij omspelen en het eerste doelpunt voor De Tuibanters 1897 te maken. Veilig op de reservebank en warm tussen de wissels wordt het duel live gevolgd. Met een drankje in de rust en luisteren naar de tactische aanwijzing van De Tubanters trainer wordt de pauze ook goed besteed. Na de wedstrijd staat er een welverdiend patatje klaar en wacht er nog een mooie herinnering.

Afgelopen zondag was het de beurt aan de JO12-3 met Sam en Kian als pupillen van de week.

 

Vragenlijsten:

Hoe heet je? Kian de Zeeuw
Hoe lang voetbal je al bij De Tubanters 1897? Sinds 2016
In welk team speel je? JO12-5
Wie is jou trainer/coach? Brian Jansen en Bas Guichelaar en bij de keepers Remco Mulstege en Collin en Duke
Wat is jouw favoriete professionele voetbalclub? FC Twente
Wie is je favoriete speler? Lars Unnerstall
Wat wil je later worden? Keeper
Vond je het spannend of eng om pupil van de week te zijn en waarom vond je dat? Nee ik vond het helemaal niet eng vond het super leuk dat ik pupil van de week mocht zijn.
Als je een onderdeel van deze dag mocht kiezen wat je het allerleukste vond wat zou je dan kiezen en waarom? Opkomst op het veld samen met alle spelers en de aftrap mogen doen samen met Sam.

Hoe heet je? Sam
Hoelang voetbal je al bij De Tubanters 1897? Dit is mijn 5de jaar.
In welk team speel je? Jo12-5
Wie is jouw trainer / coach? Brian en Bas
Op welke positie speel je in je team? Spits
Wat is jouw favoriete professionele voetbalclub? FC Twente
Wie is je favoriete voetbalspeler? Mbapee
Wat wil je later worden? Weet ik nog niet.
Vond je het spannend of eng om pupil van de week te zijn en waarom vond je dat? Spannend omdat ik de spelers niet echt ken.
Als je een onderdeel van deze dag mocht kiezen wat je het allerleukste vond, wat zou je dan kiezen en waarom? In de dug-out zitten bij de trainer en de spelers, ik vond het leuk mee te maken hoe dat is.

En natuurlijk de foto’s:

Laat een reactie achter