Power Centrum Oost medegebruiker clubgebouw De Tubanters 1897

Activeringscentrum Power Centrum – Oost

Hallo sportvrienden,

Sinds kort zijn wij medegebruiker van uw mooie accommodatie en willen ons graag aan u voorstellen:

Wij zijn Power Centrum Oost en we zijn de samenwerking aan gegaan met De Tubanters 1897, omdat we beide van mening zijn gezamenlijk nog meer voor deze mooie wijk te kunnen betekenen.

Tot voor kort zaten we in een ruimte in het Gezondheidshoes, een mooie plek, maar we kunnen bij De Tubanters 1897 beter zichtbaar zijn in de wijk. Power Centrum Oost is een maatschappelijk activeringscentrum voor en door de wijk. We geven mensen de mogelijkheid om laagdrempelig hun talenten te ontdekken en in te zetten voor de wijk. Dat kan door een plek te zijn waar mensen in de wijk elkaar ontmoeten, bijvoorbeeld gewoon om gezellig iets met anderen te doen. Maar vooral bieden we mensen, jong en oud, de mogelijkheid om hun eigen kennis en kwaliteiten in te zetten of te ontdekken. Door het organiseren van activiteiten, om zo anderen te helpen en activeren. Voorbeelden van zulke activiteiten zijn; fietsles, computerles, Nederlandse les. Hulp bij formulieren en nog veel meer. De meeste activiteiten bieden we gratis of tegen een kleine vergoeding aan. Om mensen de kans te geven zich op een laagdrempelige manier verder te ontwikkelen en nieuwe ervaringen op te doen. Deelnemers aan activiteiten kunnen doorgroeien, bijvoorbeeld als vrijwilliger ook activiteiten organiseren en/of ondersteuning bieden.

Iedereen heeft een talent, bij Power Oost proberen we mensen meer in hun eigen kracht laten staan, waardoor ze beter in staat zijn om hun eigen leven vorm te geven.

Wilt u meer weten, kom gerust binnenlopen of neem contact met ons op via: contact@centrumpower.nl of bezoek onze website: http://oost.centrumpower.nl

Laat een reactie achter