Paasactiviteitendag groot succes

Op zaterdag 13 april werd in samenwerking met Kinderopvang Hebbes een paasactiviteiten dag georganiseerd. Met maar liefst 140 aanmeldingen en een uitstekende voorbereiding beloofde het een mooie dag te worden voor de jeugdleden tot en met JO13.

Het was alleen nog even spannend of de weergoden roet in het zouden gooien, maar dit was gelukkig niet het geval. Het bleef zonnig en fris waardoor de chocolade eitjes hun vaste vorm behielden.

Voor de organisatie was het nog een lastige puzzel om het programma aan te laten sluiten op de reguliere wedstrijden. Na de wedstrijden konden de teams aan het paasontbijt of paasbrunch gevolgd door de activiteiten.

De jongens en meisjes tot en met negen jaar gingen na het knutselen in drie lichtingen eieren zoeken waarbij iedereen op zoek ging naar het gouden ei. Toch snel goed voor 25 punten!

De dames en heren tot en met dertien werden in drie groepen verdeeld om bumberball te spelen, trucs te laten zien bij het voetvolley, de stormbaan te trotseren en doosjes eieren te verkopen op het Hogeland. De verrassend hoge opbrengst gaat uiteraard naar onze jeugdopleiding.

 

Het bestuur van De Tubanters 1897 wil hierbij haar grote dank uitspreken naar iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt!

 

 

 

Laat een reactie achter