Opleiding pupillen scheidsrechters

Beste coördinatoren, hoofdleiders, leiders, trainers, spelers, en ouders/verzorgers,

Vanaf het komende seizoen (2024-2025) streven we bij De Tubanters 1897 naar zo veel mogelijk opgeleide scheidsrechters en spelbegeleiders, te beginnen bij de jongste leden en voortgezet door de gelederen van junioren tot senioren.

We willen minstens 18 personen per seizoen door de KNVB laten opleiden tot pupillenscheidsrechter, wat zorgt voor meer speelplezier bij de pupillen en een dieper begrip van wedstrijdbegeleiding, ook vanaf de zijlijn.

De cursus staat open voor de leeftijd vanaf 12 jaar en omvat:

  • 1 cursusavond in ons clubhuis;
  • 2 stage-wedstrijden (beoordeeld en gerapporteerd door onze eigen opgeleide scheidsrechters begeleiders);
  • Minimaal 5 uur digitale training in KNVB-dugout (online);
  • 2e cursusavond (of zaterdagochtend) en afsluiting met KNVB-certificaat in ons clubhuis.

Ons team van scheidsrechters begeleiders is altijd aanwezig rondom de wedstrijden.

Ben je enthousiast of wil je meer weten over de opleiding neem dan contact op met Edwin Lansink (06-48474395) of Laurents de Boer (06-57781640), of stuur een e-mail naar scheidsrechters@tubanters.nl. Naast leden verwelkomen we ook enthousiaste jongens, meisjes, broers, zussen en/of ouders die scheidsrechter willen worden!

Wedstrijden geleid door eigen opgeleide pupillen- en verenigingsscheidsrechters zullen het spel in alle opzichten verbeteren. Hierdoor zal fair play, respect en onpartijdigheid op en rond het voetbalveld hoog in het vaandel staan en het visitekaartje van de club vormen.

Ben je 12 jaar of ouder en lijkt het je leuk om pupillenwedstrijden te leiden, meld je dan aan! Met maar een paar deelnemers per team, of andere enthousiaste mensen kunnen we er een mooie voetbalzaterdag van maken.

Laten we samen streven naar een beter en plezieriger voetbalklimaat!

Laat een reactie achter