LED lichtmasten hoofdveld + renovatie HOENSPORT veld

LED verlichting

In deze vervelende tijd staat niet alles stil, sterker nog, onlangs zijn de lichtmasten op ons hoofdveld voorzien van nieuwe LED verlichting. LED verlichting heeft ten opzichte van de oude halogeen verlichting veel voordelen. Het belangrijkste voordeel is de enorme besparing in de energiekosten die we hiermee behalen. LED verbruikt namelijk 70 tot 80 procent minder elektriciteit dan halogeen. Daarnaast hoeven LED lampen niet opgewarmd te worden en kan de verlichting in verschillende standen geschakeld worden.

Renovatie HOENSPORT veld

Sportaal is op dit moment druk bezig met de renovatie van ons HOENSPORT veld (veld 1). Het veld wordt een een paar meter opgeschoven zodat het gelijk komt te liggen met ons hoofdveld (kunstgras). Daarnaast wordt het veld voorzien van nieuwe dugouts, krijgt het een nieuwe bovenlaag en wordt er in de toekomst gesproeid met een nieuw beregeningssysteem.

Doordat het HOENSPORT veld wordt verplaatst, komt er ook meer ruimte vrij voor het veld van onze mini’s. Dit veld zal daarom ook vergroot gaan worden zodat ook onze jongste leden kunnen beschikken over een nieuw en groter veld!

 

Laat een reactie achter