Kom in juni gratis voetballen bij De Tubanters 1897!

Door het coronavirus heeft er op ons sportpark een tijd lang geen voetbal kunnen plaatsvinden. Gelukkig zijn de maatregelen vanuit het RIVM inmiddels versoepeld en mogen kinderen tot en met 18 jaar weer voetballen zonder 1,5 meter afstand te bewaren.

Vanwege het feit dat onze leden een tijd lang niet hebben kunnen trainen is besloten dat de trainingen voor onze jeugdspelers in ieder geval t/m juni zullen doorgaan. Daarnaast zijn we van mening dat in deze tijden iedereen zou moeten kunnen sporten. We willen daarom onze trainingen kosteloos openstellen voor niet-leden.

We willen daarom iedereen van 6 t/m 18 jaar, jongens en meisjes, van harte uitnodigen om gratis bij ons te komen trainen in de maand juni. Aanmelden is wel noodzakelijk en kan via info@tubanters.nl met vermelding van naam en leeftijd. Je ontvangt vervolgens een uitnodiging voor trainingen met je eigen leeftijdsgroep.

De trainingen zijn volledig in lijn met de richtlijnen van het RIVM. Er zijn bij alle trainingen coördinatoren aanwezig die hierop toezien en alles in juiste banen leiden.

Laat een reactie achter