Kinderresto op 9 september van start – aanmelden noodzakelijk

Beste ouder(s) en/of verzorger(s)                                                                                        ,

Op woensdag 9 sept start het KinderResto voor de tweede cyclus bij voetbalvereniging De Tubanters. Het KinderResto is een programma over een gezonde leefstijl. Aan de hand van een echte chef-kok leren de kinderen over allerlei ingrediënten en gaan ze aan de slag met het bereiden ervan. Superleuk, natuurlijk…en gezond! KinderResto is totaal iets anders dan de verlengde schooldag of de bestaande kookactiviteiten. Door de corona maatregelen eten de ouders helaas niet mee. Daarvoor in de plaats nemen de kinderen iets te proeven voor de gezinsleden mee naar huis. De laatste les wordt er, afhankelijk van de Corona ontwikkelingen, een uitgebreid diner gemaakt voor alle ouders/verzorgers.

KinderResto gaat over koken, zelf doen, zelf leren, zelfvertrouwen, samenwerken en vooral gezelligheid. Het KinderResto is voor alle kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar

We starten het programma op woensdag 9 sept en aansluitend 9 woensdagen. Op 11 nov zal de laatste keer feestelijk worden afgesloten.

We verzamelen steeds rond 14:30 in de kantine en eindigen om 17:30. Met uitzondering van de laatste keer. Dan zullen de kinderen een driegangen diner maken, dat we gezamenlijk om 18:00 opeten.

Wij koken altijd Halal. De foto’s die worden gemaakt zijn voor intern gebruik. Hiervoor is toestemming van de ouders/verzorgers vereist.

Wilt uw kind meedoen? Meldt hem of haar dan snel aan via kinderresto@restovanharte.nl  of bij j.sijbom@restovanharte.nl en vermeld naam, leeftijd en stad. Er is plek voor 15 kinderen. Geef in de mail ook duidelijk aan of u toestemming geeft voor het maken van foto’s.

Graag zien we uw aanmelding tegemoet.

Vriendelijke groet,

 

Jan Sijbom

Resto VanHarte

j.sijbom@restovanharte.nl

 

Inge Meester

Voetbalvereniging De Tubanters 1897

 

Laat een reactie achter