JO8-5 speelt uitstekende eerste helft

Vanmorgen stond de wedstrijd tegen UD Weerselo JO8-1 op het programma. In het eerste kwart van de wedstrijd ging het gelijk op maar waren de jongens uit Weerselo toch net iets effectiever. Met een 0-1 achterstand gingen we de timeout in. Na de korte bespreking leken De Tubanters vleugels te hebben gekregen en werd door een ontketende Gabriel maar liefst 3 keer het net gevonden! De overige schoten van Weerselo werden allemaal gekeerd door een uitstekend keepende Sven.

Na de rust hadden de bezoekers het betere van het spel waardoor we na de timeout tegen een 3-4 achterstand aankeken. Bij het laatste kwart kwam duidelijk naar voren dat de jongens uit Weerselo toch een stuk groter waren. De eindstand liep uit naar 3-8.

Het was een leuke wedstrijd, geweldig weer, meerdere uitblinkers en afgerond met schitterende penalty’s!

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Bornerbroek op het programma.