Guus Velders overleden

Met leedwezen heeft het bestuur van De Tubanters 1897 kennis genomen van het overlijden van Guus Velders. Ruim een week geleden trof hem een hartaanval en aan de gevolgen hiervan is hij maandag overleden..

Guus was eind jaren zestig, begin jaren zeventig eerste elftalspeler van De Tubanters en is later trainer geworden van vele regionale clubs. Ook werd hij docent trainersopleiding van de K.N.V.B. Guus genoot veel aanzien in de Twentse amateur voetbalwereld. Hij genoot van technisch verzorgd voetbal, was altijd vriendelijk en zeer sociaal!

Ongeveer 15 jaar geleden begon Guus met het 60+ voetbal bij De Tubanters. Iedere woensdagmorgen werd er fanatiek gespeeld met een grote groep zestig plussers en na het voetbal was er ook veel aandacht voor het sociale aspect. Guus was de natuurlijke leider van deze groep. Deze activiteit was een groot succes en Guus startte ook bij Bon. Boys en Lochhuizen met deze activiteit voor zestigplussers.

Wij wensen de familie veel sterkte in deze moeilijke tijd en bedanken Guus voor zijn inzet, betrokkenheid en alle mooie momenten die hij onze club heeft gegeven.

Bestuur De Tubanters 1897

Laat een reactie achter