Goed bezochte 120ste ledenvergadering

Maandag 16 oktober, precies 120 jaar na de oprichting van De Tubanters 1897, werd onze 120ste algemene ledenvergadering gehouden. Een bijzonder moment dat door veel leden werd beleefd in ons clubgebouw.

Tijdens de vergadering werden de leden door voorzitter Marcel ter Horst geïnformeerd over tal van zaken waaronder de voortgang van samenwerking van de Diekmanclubs, het aftreden van Bert Plagge als bestuurslid maar ook de noodzaak van het vinden van een secretaris werd benoemd. Daarnaast had Marcel de eer om leden en vrijwilligers in het zonnetje te zetten door het benoemen van Jubilarissen, Leden van Verdienste en ontvangers van de Zilveren Waarderingspeld. Door de penningmeester, Roy Stokkers, werd de jaarrekening 2016-2017 gepresenteerd en de Hofhuisbeker werd uitgereikt door onze erevoorzitter, Gerard Bakker.

Winnaars Hofhuisbeker: De Club van Honderd, als dank voor de uitstekende inzet en prestatie om het aantal leden naar bijna 150 te krijgen! Vlnr: Cor Trienen, Henk van Eerten, Gerrit Lassche, Jan Rotsma en Karel Nijland (uitgereikt door erevoorzitter Gerard Bakker – rechts)

25 jaar lid vlnr: Remco Vos, Stef Migchelbrink, Michel Loves, Rob Holtslag en Roderik Zwaferink. Afwezig: Joop Knol

40 jaar lid vlnr: Pim Hillen, Herbert Schipholt en Gert-Henk Deters (uitgereikt door voorzitter Marcel ter Horst – links)

50 jaar lid: Evert-Jan Mussies (uitgereikt door voorzitter Marcel ter Horst – links)

60 jaar lid vlnr: Rudi Verdam en Henk van Ulzen (uitgereikt door voorzitter Marcel ter Horst – links)

Zilveren Waarderingspeld vlnr: Kasper Schuitema en Sahir Karema (uitgereikt door voorzitter Marcel ter Horst – links)

Lid van Verdienste vlnr: Bert Plagge en Karel Nijland

Laat een reactie achter