Fantastische opbrengst Grote Clubactie!

Juist in dit jaar met de beperkingen die het coronavirus ons heeft opgelegd, maar ook het jaar waarin we veel saamhorigheid en steun hebben gezien, presenteren wij met veel trots de eindstand van de grote Clubactie 2021:

Net zoals voorgaande jaren komt de volledige opbrengst ten goede aan onze jeugdopleiding, We zullen ervoor zorgen dat alle jeugdteams zullen profiteren van dit prachtige resultaat. Uiteraard zullen we communiceren waar de opbrengst uiteindelijk aan is besteed.

Prijzen

Zoals ieder jaar zijn er prijzen gekoppeld aan de speler en het team die de meeste loten heeft verkocht. Rana uit J011-2, krijgt voor haar geweldige inzet en de verkoop van maar liefst 143 loten een cadeaubon van € 25,-.

De Mistery Price is gewonnen door JO11-2. Aangezien de Mistery Price een prijs is waarbij het team de mogelijkheid geboden krijgt om een teamuitje te organiseren op kosten van de vereniging, wordt met de leiding JO11-2 afgestemd waar en wanneer deze activiteit plaats kan vinden.

Teams met de meest verkochte loten

Daarnaast hebben alle lotenverkopers die 20 loten of meer hebben verkocht een bal ontvangen!

Lotenverkopers met 20 of meer verkochte loten

 

Wij willen iedereen danken die  een bijdrage heeft geleverd aan deze mooie actie en er mede voor heeft gezorgd dat we een eindstand van € 5.582,52 euro hebben behaald!

Met vriendelijke groet,

 

Chantal Wijnberg en Jeroen Ruijter

Laat een reactie achter