Familiedag De Tubanters 1897

Zaterdag 7 juli is het zover: de dag waarop ouders, kinderen en commissies elkaar (beter) leren kennen. Een dag vol met activiteiten voor jong en oud. En een dag die volledig in het teken staat van gezelligheid en saamhorigheid!

De ochtend en middag staan in het teken van de pupillen en hun ouders. Er wordt een Ouder & Kind toernooi georganiseerd en er kan kennis gemaakt worden met ouders en leiders van de nieuwe teams voor het komende seizoen. De jeugd kan daarnaast energie kwijt op het springkussen of een van de andere activiteiten.

’s Middags wordt er door de junioren en senioren een voetvolleytoernooi gespeeld. De inschrijfperiode is nog niet voorbij, maar er zijn al meer dan 10 teams die zich hebben ingeschreven! Inschrijven kan nog bij Erik Vos via: h.vos@home.nl
De familiedag wordt vanaf 16:30 afgesloten met een sponsoravond. Tijdens deze avond hebben sponsoren kans elkaar beter te leren kennen, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje!

We hopen ook dit jaar, net als voorgaande edities van dit geweldige evenement, op zoveel mogelijk bezoekers. Dit kan als participant van een van de vele activiteiten, maar natuurlijk ook als toeschouwer!
Tot 7 juli!

Laat een reactie achter