Eindstand Grote Clubactie – hoogste opbrengst Enschedese verenigingen!

Juist in dit jaar met de beperkingen die het coronavirus ons noodzakelijk heeft opgelegd, maar ook het jaar waarin we veel saamhorigheid en steun hebben gezien, presenteren wij met veel trots de eindstand van de grote Clubactie 2020:

Met dit geweldige bedrag zijn we de vereniging in Enschede geworden met de hoogste opbrengst van onze stad: artikel Huis aan Huis

Net zoals voorgaande jaren komt de volledige opbrengst ten goede aan onze jeugdopleiding, De eerste uitgave is inmiddels gedaan en hiermee staat het eerste (letterlijke) doel inmiddels op ons sportpark:

Prijzen

Zoals ieder jaar zijn er prijzen gekoppeld aan de speler en het team die de meeste loten heeft verkocht. Oorspronkelijk zou de speler met de meest verkochte loten beloond worden met twee kaartjes voor FC Twente, iets dat in de huidige tijd helaas niet mogelijk is. We zullen de winnaar, Vincent uit JO9-2, daarom belonen met een cadeaubon van € 20,- van Intertoys. Daarnaast ontvangen alle lotenverkopers die 20 loten of meer hebben verkocht een verrassingspakket die we persoonlijk aan huis zullen bezorgen!

De strijd tussen de teams die de meeste loten hebben verkocht was dit jaar heel erg spannend, maar de Mistery Price is uiteindelijk gewonnen door JO10-3. Aangezien de Mistery Price een prijs is waarbij het team de mogelijkheid geboden krijgt om een teamuitje te organiseren op kosten van de vereniging, wordt met de leiding JO10-3 afgestemd wanneer deze activiteit plaats kan vinden.

 

Verkochte loten per team
Team Verkochte loten
JO10-3 88
JO10-5 86
JO15-1 85
JO9-2 75
JO13-2 71
JO11-3 53
Verkochte loten per persoon
Naam Verkochte loten
Vincent JO9-2 39
Fabio JO13-2 36
Stan JO10-5 33
Sven JO10-3 33
Quinn te R. JO8 en JO7 26
Jari JO11-3 25
Lenn JO15-1 24
Marijn JO12-2 22
Lasse JO10-2 20
Max N. JO8 en JO7 20

 

Deze editie van de Clubactie is onze vereniging voor het eerst actief geweest met het verkopen van zogenaamde superloten van € 150,-. Deze inspanningen hebben ervoor gezorgd dat meerdere sponsoren en seniorenteams onze club op deze manier hebben gesteund. Juist in deze tijden van corona waarbij we te maken hebben met het wegvallen van bijvoorbeeld een substantieel deel van onze kantineopbrengsten, is de saamhorigheid die we zien in de verkopen van (super)loten erg groot te noemen!

De volgende teams, personen, commissies en ondernemingen hebben 1 of meerdere superloten gekocht:

       

 

Wij willen iedereen danken die  een bijdrage heeft geleverd aan deze mooie actie en er mede voor heeft gezorgd dat we een eindstand van € 3.929,20 euro mogen bekendmaken!

Met vriendelijke groet,

 

 

Chantal Wijnberg en Jeroen Ruijter

Laat een reactie achter