EINDEJAARSVERSLAG 2019! Tubanters zat.2

Ten eerste, een zalig sinterkerstennieuw gewenst!
We zijn weer aangekomen bij het einde van 2019. Het is dus weer tijd om de balans op te maken voor het voorbij gevlogen 2019. Dat betekent natuurlijk een beknopte, nostalgische, sentimentele en volkomen inhoudsloze oudejaarsconference. Het jaar heeft voor mensen persoonlijk pieken en dalen gekend, maar ook zeker voor ons als team. We hebben gesappeld als een echte KVK. Tevens was het ook een jaar waarin de hastags opnieuw zijn uitgevonde met hastags als; #traineraanvoerderencoachAaron #SierpaardjeWiggers #Natrapcakejes #killerclownKrol #DEKVK #sappelaarBrian #spelersbus #Wit-Rusland #Dylanscoresomegoals en ga zo maar door. Een jaar waarin de verschillen in het team goed naar voren kwamen. Van louter bakken vouwen amice tot aan lekker een poar neem’n. Van pinda tot kaas en van Wiggers hakjes tot aan flamboyante pico acties.

Trainer, aanvoeder en coach Aaron dacht dat hij gebakken was toen we 5 wedstrijden wonnen aan het begin van het seizoen. Dit is daarna hard de verkeerde kant opgevallen. Dit waren mentale klappen. Gelukkig hebben we een trainer, aanvoerder en coach die wel ervaring heeft met meerdere nederlagen achter elkaar. Hoe gaan we weer wat potjes winnen om alsnog kampioen te worden? Hij zal zich over deze kwestie gaan buigen in de kerstvakantie!

2019 was een goed jaar voor de Toppers. Er zijn 3 spelers toegevoegd aan de meute en we zijn daadwerkelijk een beetje beter gaan voetballen. Wanneer er gekeken wordt naar het begin van dit jaar, hebben we het over de bekerwedstrijd flater in Didam. Ja, dat is die wedstrijd waar we met een spelersbus naar toe wilden. Alleen reed onze spelersbus richting Wit-Rusland. Dit was voor de KVK wat te koud. In Didam verloren we weer eens oud vertrouwd met 5-2, dit was dus geen goed begin van 2019. Daarentegen was dit wel even de volgende ronde in de beker. Die ronde die we dit jaar alweer niet gehaald hebben. Natuurlijk doen we dit met opzet, anders moeten de Toppers veel te veel potjes voetballen. Zo’n competitie is al druk genoeg lijkt me. Vooral als het aan Jeppa ligt aangezien hij elke wedstrijd kramp krijgt als gevolg van vermoeidheid. Elke week één wedstrijd en geen training is ook niet mals!

Voetballen is niet het enige wat we doen. We drinken er af en toe ook wel eens één natuurlijk. Het voordeel van het aantrekken van nieuwe spelers, is dat de derde helft nog drukker en dus nog gezelliger wordt. Deze drukte was tevens te merken op het kelderklassetoernooi wat weer leidde tot een prachtige editie. Alle factoren waren er weer: natrapcakejes, rauwdouwerAaron, pils, zonnetje, Stef Ekkel, poulefase niet doorkomen en natuurlijk een vette hap.

Ook eisen de vele groene knuppels zo nu en dan zijn tol bij de 3e helft, of op een extern feestje. Aangeschoven bij dit mini-interview is Dhr. Wiggers waarmee we zijn persoonlijke ervaringen even gaan doornemen op het gebied van dom zuipen… we gaan het beknopt houden zoals al eerder aangeven en gaan een paar kleine punten af.

Een ✅ betekend dat die al van de bucket list af kan en een ⚠️ betekend dat het tot op heden nog niet is voorgekomen:

  • Nekje in de kantine en met een stalen blik ontkennen.✅
  • Vrijdags flink zuipen en zaterdag fit als een hoentje in t veld staan. ⚠️
  • Een nekje leggen over een dame in Aspen. ✅
  • Een boete krijgen voor het pissen tegen de kerk aan in de binnenstad. ✅
  • 3 succesvolle hakjes in één wedstrijd. ⚠️
  • Tegen een kinderdagverblijf aan fietsen en de broek scheuren. ✅

Met deze beknopte feiten moet u het helaas doen voor nu maar wie weet wordt hier volgend jaar weer wat aan toegevoegd.

En dan het schoffelklassement, hier hebben dit jaar meerdere mannen werk van gemaakt. Voordat we de winnaar bekend maken willen we eerst een paar eervolle vermeldingen doen van mensen die net niet met de prijzen naar huis gaan. De eerste credits gaan naar onze nieuwe versterking en rots in de branding Bart. Hij liet er geen gras overgroeien en heeft meerdere schoppen uitgedeeld die eigenlijk net wel (of net niet) konden. Als je tegen Bart moet voetballen kan je maar beter niet aan de bal komen ter bescherming van de enkels.

Ook hebben we onze vaste brommer op linksbuiten genaamd grob die er niet vies van is. Minstens één keer per wedstrijd komt meneer met een gestrekt been in, in de hoop de bal of de tegenstander aan te pakken en dit is ook meermaals gelukt kan ik u melden. Maar ik ga u niet langer in spanning houden, tromgeroffel graag, dank u dank u, de winnaar van het schoffelklassement is… ja, inderdaad ook dit jaar weer… Aaron Seliger!!! Applaus! Hij wist dit te bewerkstelligen door onder andere in een uitwedstrijd in het mooie Denekamp, iemand zo hard te trappen dat hij meerdere keren bijna werd aangevallen door een gestoorde gek. Deze gekkie scholdt hem meermaals uit voor FUCKER!!! JE BENT EEN FUCKER!!! en luste er zelf ook wel pap van. Zelfs zijn teamgenoten wisten geen raad met deze dorpsidioot zoals de KVK dat zo mooi kan omschrijven. Dit was tevens de wedstrijd dat onze KVK zijn eigen blessure fakete toen Wieltjes hem een klein duwtje gaf. Hier heeft hij later dan ook een Oscar voor gekregen!

Bovendien hebben we nog meerdere klassementen. Zo wilt men ook weten wie er eigenlijk het minst gevoetbald heeft dit jaar. Na een paar entrees begon Bram achter te lopen op de KVK. Hij maakte namelijk in zeer korte tijd 15 minuten meer dan de KVK. Dit staat bij Bram gelijk aan een afstand van ongeveer 20 meter. Hier wilde Bram wat aan doen en zette een enkelblessure in scène. Heel slim gedaan want vanaf toen heeft hij geen minuut meer gevoetbald! Klasse. Gelukkig weet de KVK dit te troeven door gewoon niet te komen opdagen voor het begin van de 2e helft. Een titanenstrijd die voor eeuwig door zal gaan dames en heren.

Dan een flashforward naar de tijden dat een kleine afvaardiging naar Malle ging om daar even op z’n Aaroniaans te “fineren” over de boulevard. Één trainer, aanvoerder Aaron en Dhr. Coach Teunts mee op vakantie was niet mals voor de heren. Hier zijn namelijk afstanden gelopen waar je U tegen zegt. Dit omdat deze heren zéér maar dan ook zéér incapabel zijn om een accommodatie te boeken die zich in een straal van 20 km tot in het centrum bevindt.

Mocht u het slotakkoord van dit verhaal gehaald hebben. Chapeau. Confetti. Applaus. Lekker gewerkt. Niet veel mensen zullen het u na doen! Het was een mooi jaar en het ziet er naar uit dat we lekker op dezelfde voet door zullen gaan in het nieuwe jaar. Uiteraard gaan er veranderingen plaatsvinden die wel of niet leuk zijn, maar over het algemeen blijft de kern hetzelfde. De KVK die wel een delletje speciaal lust, Jeppa die de wedstrijd speelt vanuit zijn ziekenhuisbedje, een agressieve Wieltjes, Wiggers die blijft verrassen, de eeuwige stress van trainer aanvoerder en coach Aaron, de gevaarlijke zagen van Bart, de keukens van Dyln die als warme broodjes gaan en natuurlijk zal onze Joepoe standaard véél te laat aan komen kakken.

De veranderingen zullen in het teken staan van wellicht vertrekkende mensen of mensen die erbij komen en hopelijk verandert ook het tactische inzicht van chef Aaron. Hoe dan ook, als u komt kijken, wees niet teleurgesteld maar lach om het dramatische voetbal, geef niet ons de schuld maar het veld, drink geen cola maar pils en twijfel nooit om een lekker balletje mayo te bestellen! Iedereen een heel goed en gezond 2020 gewenst!

Met vriendelijke groeten,

De Toppers van Zaterdag 2

 

Volg deze toppers via: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2586910078023127&id=1852704851443657

 

 

Laat een reactie achter