Eerste training Mini League een succes

Vrijdagavond 20 september was het dan eindelijk zover. De Hebbes – Harries Stoffenmarkt Mini League ging het tweede seizoen in. Met 17 aanmeldingen werden er op voorhand 4 teams ingedeeld waardoor er snel met de training gestart kon worden.

Het maximale aantal is 5 spelers per team en we hebben voorlopig 6 outfits, dus ruimte voor 30 kinderen. Er is dus nog ruimte voor nieuwe inschrijvingen.

Na een korte opwarm training, bestaande uit dribbel en drijfspelletjes, zijn we om 18:30 uur gestart met de wedstrijden. De teams waren evenwichtig ingedeeld, waardoor er spannende wedstrijden werden gespeeld. Iedereen had zichtbaar plezier, ouders, opa’s en oma’s waren zicht- en hoorbaar enthousiast.  Na drie wedstrijden bleek dat AC Milan de meeste punten had gescoord, 7. Daarna volgde Borussia Dortmund en Bayern München, met respectievelijk 6 en 4 punten. Als laatste eindigde vandaag Celtic, maar er zat veel strijd in dit team. We verwachten, dat dit team zeker nog punten zal pakken.

Nog een paar nachtjes en het is weer zover. Mochten mensen dit lezen, die nog geen lid zijn en wel lid willen worden, kunnen zich opgeven bij onze ledenadministratie, zie website. Een keer meedoen is ook geen probleem, echter het moet wel van tevoren gemeld worden via onze ledenadministratie. Een kind moet er wel aan toe zijn, dus enige voetbalervaring is wel gewenst.

De gedachte van deze opzet is om kinderen en ouders te laten wennen aan alles wat bij een teamsport om de hoek komt kijken.

We gaan door tot sinterklaas. Daarna volgt de winterstop.

Laat een reactie achter