Eerste competitiewedstrijd JO8-5

Vanochtend was het dan zover: de dag waar de kinderen van het nieuwe JO8-5 team zo lang op hadden gewacht, de eerste competitiewedstrijd! Nadat de ijsberen van het veld waren gejaagd en het veld was uitgezet, kon de wedstrijd tegen Tubantia JO8-3 beginnen. In het begin leek het allemaal nog een beetje onwennig waardoor we al snel tegen een 0-3 achterstand aankeken. Dit bleek geen probleem te zijn, de achterstand werd al snel omgedraaid naar een voorsprong bij rust. Na de rust werd het snel 5-5 en door het sterke counterwerk van Tubantia JO8-3 liep de score uit naar 5-10 in het voordeel van de bezoekers uit Hengelo.

Ondanks de kou was het een erg leuke wedstrijd die uiteraard met penalty’s werd afgesloten! Volgende week volgt wederom een thuiswedstrijd, dit keer tegen Oranje Nassau