Een stralende familiedag

Zaterdag 7 juli stond bij De Tubanters 1897 volledig in het teken van de familiedag en sponsoravond. Onder een strak blauwe hemel werd om 10:30 de dag letterlijk afgetrapt met Bumperball en wedstrijdjes met ouders en hun jongste pupillen. De kinderen konden zich daarnaast ook uitleven op het springkussen of even stoom afblazen door rustig wat te gaan kleuren of kleien.

’s middags werd het stokje overgedragen aan de junioren en senioren in de strijd om de eerste plaats bij het voetvolley toernooi. Met 11 deelnemende teams en veel spannende rallies kunnen we terugkijken op een zeer gezellige middag waar ons eerste elftal met de bokaal naar huis ging.

Het avondprogramma stond in het teken van onze sponsoren, zodat zij de leden maar ook elkaar beter konden leren kennen. Schrijver Benno Veldkamp en oud scheidsrechter Erik Braamhaar spraken over de overeenkomsten tussen voetbal en het bedrijfsleven. Tijdens deze avond werd ook de speler en senior van het jaar bekend gemaakt, ditmaal waren Nick Kutscher en Koen Roerink de welverdiende winnaars van deze jaarlijkse onderscheiding.

 

 

 

Laat een reactie achter