Een sportief en gezellig eerste weekend van 2023

Het eerste weekend van 2023 zit erop. Een weekend dat bij De Tubanters 1897 traditioneel in het teken staat van de nieuwjaarsreceptie, midwinterloop en sinds enkele jaren ook de Frank le Loux nieuwjaarswedstrijd.

De Frank le Loux nieuwjaarswedstrijd was de start van het feestelijke weekend dat dit jaar goed is bezocht met vele leden en oud-leden. Met de eerste elftalspelers uit voorgaande decennia kunnen we terug kijken op een geslaagde middag. Het plezier op het veld, maar zeker ook in de kleedkamer was als vanouds! Op het veld werd het dit jaar niet spannend, het eerste won met 8-0 van de oud gedienden. 

De gezelligheid werd voortgezet op de aansluitende nieuwjaarsreceptie. Een moment voor penningmeester Roy Stokkers om in zijn nieuwjaarstoespraak te vertellen over de belangrijke ontwikkelingen in 2022 en vooruit te kijken op het komende jaar.

Voordat iedereen op zondagochtend de hardloopschoenen had aangetrokken voor de Midwinterloop, was het eerst nog tijd om 41 ballen uit te reiken aan alle lotenverkopers van de Clubactie die 25 loten of meer hadden verkocht en zo te danken voor hun inzet.

 

Voor de 41ste Midwinterloop mochten we dit jaar 84 deelnemers begroeten!  Voor de kleinste lopertjes tot de veteranen waren er afstanden af te leggen van 1 km tot 8,2 km met de daaraan gekoppelde wisselbeker. Dit jaar werd de 8,2km gewonnen door Roy Stokkers. Onderstaand de uitslag van de verschillende categorieën:

3KM dames en heren
1e Stan Bijlstra
2e Max Nieuwkamp
3e Stijn Leidelmeier
5KM dames
1e Sabine Goeree
2e Karlijn Morsink
3e Mirte Ardesch
5KM Heren
1e Mark van Stralen
2e Lenn Steenhenzen
3e Ruben Wildeboer / Daan Heitbrink
8.2KM Heren
1e Roy Stokkers
2e Ole Bakker
3e Jeroen Ruijter

Roy Stokkers eenzaam aan de leiding

 

 

Laat een reactie achter