Douchen bij de club en toezicht kleedgebouw

Beste leden en ouders van leden,

We hopen dat iedereen een prettige vakantie achter de rug heeft en de batterij weer is opgeladen voor een nieuw en normaal voetbalseizoen.

Vooruitlopend op de start van het seizoen willen wij graag je aandacht voor een aantal zaken die de afgelopen maanden zijn besproken binnen het bestuur en daarna met diverse kaderleden:

Douchen bij de club

Tijdens het afgelopen jaar was douchen bij de club niet toegestaan a.g.v. de coronamaatregelen. Inmiddels is dit weer toegestaan en wat ons betreft wordt het ook weer de norm voor alle leeftijdscategorieën. Hierbij doen we daarom een vriendelijk verzoek om douchen bij de club te stimuleren en weer “normaal” te maken.

Toezicht in het kleedgebouw.

De Tubanters 1897 heeft Berry Talman aangesteld als toezichthouder. Berry zal voor, tijdens en na de trainingsuren toezicht gaat houden in het kleedgebouw. Dit is helaas nodig omdat we tijdens de afgelopen seizoenen werden geconfronteerd met een jaarlijkse schadepost van ca € 1500.

Berry heeft de opdracht om alle kleedkamers voor aanvang van de training te controleren op de aanwezigheid van:

  • Een vloertrekker (in tact)
  • Een vuilnisbak (in tact)
  • Werkende verlichting
  • Werkende douches
  • Schone wanden en zitbanken

Daarna is het de verantwoording van de trainers dat zijn/haar team gebruik maakt van de juiste kleedkamer en dat alles ordentelijk verloopt.

Na afloop van iedere training herhaalt Berry de controle en bij sprake van schade en/of vernieling zal hij de betreffende trainer aanspreken en het bestuur en/of ondergetekende inlichten. Het is vervolgens aan de trainer om de dader te achterhalen zodat we als club de schade op hem/haar kunnen verhalen.

Het is uiteraard van groot belang dat we Berry gezamenlijk ondersteunen bij zijn werkzaamheden.

Met sportieve groet,

 

Het bestuur

EV & AC De Tubanters 1897

Laat een reactie achter