Corona virus – competities amateurvoetbal niet hervat + sportpark gesloten t/m 28 april

Beste leden, ouders/verzorgers, trainers, leiders en alle vrijwilligers,

Het bestuur van De Tubanters 1897 volgt de ontwikkeling rondom het Corona-virus nauwgezet via o.a. het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de KNVB.

Middels dit bericht willen wij je informeren over een tweetal belangrijke zaken:

  • competitie 2019/2020 amateurvoetbal niet hervat
  • sportpark gesloten tot 28 april

Competitie 2019/2020 amateurvoetbal niet hervat
Met het oog op de op dinsdag 31 maart door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB na beraad besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat. Er is tevens door de KNVB besloten dat er voor dit seizoen geen eindstanden komen, en er dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Ook worden de bekerkampioenschappen niet meer uitgespeeld. Het volgend seizoen start iedereen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen. Voor het volledige bericht van de KNVB verwijzen wij je naar de website van de KNVB.

Sluiting sportpark tot en met 28 april
Op dinsdag 31 maart heeft het kabinet de aanvullende maatregelen tegen het Corona virus verlengd. Dit betekent dat ons sportpark gesloten blijft tot tenminste 28 april. Uiteraard leven wij dit besluit als bestuur van onze vereniging na en blijft ons sportpark gesloten en verzoeken wij iedereen zich hieraan te houden.

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe in deze moeilijke tijd. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op via: bestuur@tubanters.nl

 

Het bestuur De Tubanters 1897

1 Reactie

Laat een reactie achter