23 september start De Grote Clubactie – Koop loten voor De Tubanters 1897!

Zaterdag 23 september start de Grote Clubactie. De Tubanters 1897 doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Vorig jaar hebben we € 6.975,84 opgehaald voor onze club!

Opbrengst gaat naar onze jeugd
De volledige opbrengst van de Grote Clubactie gaat naar onze jeugd:

  • De teams van JO11 t/m JO19 bieden we de mogelijkheid om deel te nemen aan een internationaal weekendtoernooi. Een geweldige ervaring!
  • Voor de mini’s t/m JO10 wordt in het voorjaar een spetterende activiteit georganiseerd!

Hoe werkt het?
Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze jeugdafdeling gaat! Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. Zij kunnen online loten kopen door met hun telefoon jouw persoonlijke QR-code op de voorkant van het boekje te scannen.

Steun onze club en koop loten via deze banner:

Verkoop 25 loten en ontvang een bal + medaille
Vorig jaar hebben maar liefst 41 lotenverkopers een bal ontvangen. Dit jaar reiken we wederom een bal + medaille uit aan iedereen die 25 loten of meer heeft verkocht! Daarnaast ontvangt het team dat de meeste loten verkoopt een teamuitje cadeau en de beste lotenverkoper wordt beloond met de Mystery Price!

Verkoopboekje met QR-code
Dit jaar zijn alle boekjes voorzien van een persoonlijke QR code. Deze QR code is gekoppeld aan de persoonlijke verkooppagina van de lotenverkoper. De lotenkoper kan hier eenvoudig de loten aankopen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in onderstaand instructiefilmpje:

Steun de actie
Om de Grote Clubactie tot een succes te maken en de opbrengst zo groot mogelijk te laten worden hebben we alle hulp en inzet nodig die we kunnen krijgen! Daarom:

  • Ben je lotenverkoper? Verkoop zoveel mogelijk loten en maak kans op de Mystery Price.
  • Ben je leider of trainer? Stimuleer je spelers om jouw team zoveel mogelijk loten te laten verkopen en ga voor het gratis teamuitje.
  • Ben je ouder, grootouder, tante, oom, neef, nicht of een buurtgenoot die de deur opent voor een van onze lotenverkopers? Koop de loten van de Grote Clubactie voor onze jeugdopleiding!

Verkoopboekje inleveren voor 4 november
Ben je klaar met loten verkopen? Lever je verkoopboekje dan in voor 4 november in bij de inleverbox in het clubgebouw.

Informatie
Voor meer informatie over de clubactie kun je kijken op www.clubactie.nl

Voor overige vragen en het ophalen/inleveren van loten kun je bij ons terecht:

Chantal Wijnberg – 06-45294218
Jeroen Ruijter – 06-28268790

Wij willen iedereen bij voorbaat danken voor zijn of haar inzet!

Met vriendelijke groet,

 

Chantal Wijnberg en Jeroen Ruijter

Laat een reactie achter