Burgemeester Onno van Veldhuizen opent vernieuwde kantine tijdens vrijwilligersavond

Onderstaand drie berichten uit Twentsche Courant Tubantia en Huis aan Huis:

Bron: TC Tubantia

ENSCHEDE – Een burgemeester die even langskomt om een gerenoveerde voetbalkantine te openen, dat is niet gebruikelijk. Maar voetbalvereniging De Tubanters 1897 probeerde het gewoon, nodigde Onno van Veldhuizen uit en kreeg pardoes e-mail terug met de melding dat de burgervader present zou zijn.

Vrijdagavond was de ludieke opening van het clubgebouw aan de Olympialaan. Van Veldhuizen, die na zijn werkbezoeken in Nederland en Duitsland wel zin had in een leuke klus in zijn eigen stad, trok daarvoor de trukendoos open en legde voor het openingsschot de bal stil op zijn neus.

Renovatie

Het clubgebouw van De Tubanters op sportpark Diekman-Oost was aan een grondige renovatie toe. Onder meer door een deal met bierbrouwer Grolsch en de opbrengst van een jubileumloterij onder leden is er geld opgebracht.

Tientallen vrijwilligers zetten zich maandenlang in hun vrije tijd in om de kantine van een nieuwe lik verf te voorzien, een nieuwe vloer aan te leggen en het over een andere boeg te gooien met het interieur.

Laat een reactie achter