“Aftrapbijeenkomsten” pupillen

Nog even en we starten weer met een nieuwe voetbalcompetitie. De datum van de eerste training is in de week van maandag 26 augustus. Niet alle spelers, maar ook niet alle trainers zullen er dan al zijn. De bedoeling is dan ook dat we elkaar in het begin helpen zodat elk kind training krijgt. Extra hulp kunnen we hierbij zeker gebruiken! Zie hiervoor de oproep op onze website: https://tubanters.nl/actueel/vacatures/

Bij deze wil ik iedereen die maar op enige manier betrokken is bij een van de teams, uitnodigen om bij een van de bijeenkomsten aanwezig te zijn. Dit geldt voor ouders, leiders, trainers, en andere belangstellenden. Op deze avond kijken we vooruit naar het komende seizoen: indeling van de trainingen, trainingsduur, inhoud van de trainingen, gebruik materiaal en al het overige dat relevant is voor het komende seizoen.

Deze avonden zijn een mooie manier om elkaar te leren kennen en om te weten welke (gedrags)regels we hanteren bij De Tubanters.

De aftrapbijeenkomsten zijn over diverse avonden verspreid, zodat iedereen van een gelegenheid gebruik kan maken. Het is wel belangrijk om een avond te kiezen die dichtst bij de leeftijd ligt. Bij voorkeur natuurlijk de leeftijdsgroep van uw kind.

JO8:     Maandag 26 augustus              19:00 uur- 20:00 uur

JO9:     Dinsdag 27 augustus                19:00 uur- 20:00 uur

JO10:    Woensdag 28 augustus           19:00 uur- 20:00 uur

JO11:    Maandag 2 september             19:00 uur- 20:00 uur

JO12:    Dinsdag 3 september               19:00 uur- 20:00 uur

JO13:    Woensdag 4 september           19:00 uur- 20:00 uur

Ik hoop op een grote opkomst. Als u absoluut niet op een van deze avonden aanwezig kunt zijn, graag afmelden via: uwe.landerbarthold@kpnmail.nl

Met vriendelijke groet,

 

Uwe Landerbarthold

Pupillencoördinator

De Tubanters 1897

Laat een reactie achter