Nieuw logo gelanceerd tijdens algemene ledenvergadering

Op maandag 8 juli 2024 vond de Algemene Ledenvergadering plaats, waar de Communicatie Commissie met trots ons nieuwe logo heeft gepresenteerd. Dit markeert een belangrijke stap in de voortdurende professionaliseringsslag die onze club de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, zowel organisatorisch, op voetbalgebied als maatschappelijk.

Uitdragen van onze missie

Het nieuwe logo weerspiegelt onze inzet om nog beter te communiceren richting leden, ouders, vrijwilligers, sponsoren, de gemeente en andere belanghebbenden. Ons doel is om te informeren, te werven, te binden en te behouden, zodat we fans maken. Deze professionaliseringsslag willen we zichtbaar maken in al onze communicatie-uitingen.

Nieuwe logo

Het nieuwe logo benadrukt dat we een voetbalvereniging zijn die sinds 1897 ‘in beweging’ is:

  • Het heeft minder scherpe lijnen.
  • De ‘traditionele’ kroon is gemoderniseerd.
  • Het is geoptimaliseerd voor zowel drukwerk als online gebruik.

Implementatie

Het nieuwe logo zal per direct zichtbaar zijn op nieuwe communicatiemiddelen. We passen het logo aan zodra iets wordt vervangen, waarbij we niks weggooien. Het oude logo, dat een deel van onze geschiedenis uitmaakt, blijft zichtbaar en mag nog altijd gezien worden.

Contact

Heeft u een poster of ander communicatiemateriaal nodig voor een evenement, activiteit of iets anders namens De Tubanters 1897? Neem contact op met de Communicatie Commissie via communicatie@tubanters.nl.

Samen kijken we met trots naar de toekomst en blijven we in beweging!

Passie voor de bal, oog voor elkaar.

 

 

Laat een reactie achter