Sponsoring

Bent u een ondernemer met ambitie? Bent u op zoek naar meer naamsbekendheid in Enschede? Of wilt u iets doen voor uw elftal? Dan kunt u via deze site van de sponsorcommissie van de Tubanters ongetwijfeld vinden wat u zoekt.

We zijn namelijk een voetbalvereniging met ambities. Omdat zowel u als wij ambitie hebben, kunnen we elkaar goed helpen. Bij ons kunt u namelijk tegen zeer gunstige tarieven uw naamsbekendheid vergroten. Op deze site vindt u een uiteenzetting over de doelstellingen van onze sponsorcommissie, en vindt u een flyer over de sponsormogelijkheden.

Waarom sponsoring?

  • Om onze ambities waar te maken en continuïteit van de vereniging te kunnen waarborgen is naast de inkomsten van de contributie en clubhuis de sponsoring een onmisbare inkomstenbron.
  • De Tubanters 1897 stelt u in de gelegenheid uw bedrijf op een effectieve en sympathieke manier te presenteren en te promoten. De sponsoring is gericht op samenwerking het geen met enkele sponsoren al tot opmerkelijke initiatieven heeft geleid (o.m. Grolsch, Rabobank, Introweb, MacDonalds, Het Stedelijk Lyceum).
  • Samen met onze sponsoren denken wij een vereniging te kunnen zijn waarmee iedereen zich kan identificeren.

Bent u geïnteresseerd in één van deze mogelijkheden? Heeft u wellicht andere ideeën die niet vermeld worden? Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact met ons op.

Jan Schonewille

Voorzitter en werven sponsoren

Silvia Dokter - Nijland

Marije Horsey

algemene zaken

 

Jan Rotsma

Werven sponsoren

 

Cor Trienen

werven sponsoren

 

Pieter Barink

Penningmeester

 

Wim ter Horst

Facilitaire zaken

 

Olaf van der Molen

Werven Sponsoren