Tussenstand Grote Clubactie

Een kleine maand geleden, op 19 september, is de Grote Clubactie van start gegaan. Deze actie waarbij maar liefst 80% van de opbrengst naar onze vereniging gaat, komt volledig ten goede aan onze jeugdopleiding.

Nu, op 14 oktober, zijn de eerste boekjes met verkochte loten ingeleverd en zijn er al meerdere superloten van € 150,- gekocht door sponsoren en seniorenteams. Juist in deze tijden van corona waarbij we te maken hebben met het wegvallen van bijvoorbeeld een substantieel deel van onze kantineopbrengsten, is de saamhorigheid die we zien in de verkopen van (super)loten erg groot te noemen!

Tot dusver hebben de volgende teams, personen, commissies en ondernemingen 1 of meerdere superloten gekocht of toegezegd:

    

Mocht jezelf, je team of je onderneming ook een Superlot willen kopen? Dat kan via: https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/de-tubanters-1897/473027

Lotenkopers worden een heel jaar getoond op de TV schermen in het clubhuis.

Wij willen iedereen danken die tot dusver een bijdrage heeft geleverd aan deze mooie actie en er mede voor heeft gezorgd dat we een tussenstand van € 1.502,40 euro mogen bekendmaken!

 

Informatie
Voor meer informatie over de clubactie kun je kijken op https://www.tubanters.nl/clubactie

Voor overige vragen en het ophalen/inleveren van loten kun je bij ons terecht:
Chantal Wijnberg – 06-45294218
Jeroen Ruijter – 06-28268790

Wij willen iedereen bij voorbaat danken voor zijn of haar inzet!

Met vriendelijke groet,

 

 

Chantal Wijnberg en Jeroen Ruijter

Laat een reactie achter