Tubanters JO15 verovert koppositie

De Lutte O15 – Tubanters JO15

Tubanters JO 15 nieuwe koploper in 1e klasse.

We hebben er 11 speelrondes op moeten wachten maar uiteindelijk is het dan zover. Tubanters is de nieuwe koploper in de 1e klasse. Doordat Rigtersbleek gelijk speelde tegen Losser en wij verdiend hadden gewonnen uit tegen de Lutte was de 1e plaats een prooi voor onze jongens. Lang kunnen we er niet van genieten want volgend weekend stopt deze najaars-competitie met daarin laatste speelronde met een thuiswedstrijd tegen de Esch. Daarna zal er een kampioenspoule worden gevormd met andere clubs uit de 1e klasse die bij de bovenste 3 zijn geeindigd. Nieuwe tegenstanders dus. Feit is wel dat dit tegenstanders zijn die allemaal kunnen voetballen. Grote uitslagen zul je dan amper meer zien. Allemaal spannende wedstrijden dus. Onze jongens zullen hier ontzettend veel van leren.

Wedstrijd.

De wedstrijd van vandaag stond vooral in het teken van niet verliezen. De tegenstander had immers wel gewonnen van UD Weerselo. We waren dus gewaarschuwd. Echter al direct na de aftrap bleek dat de Lutte niet in staat zou om in de buurt te komen van onze keeper Danel. Ik heb zelfs het vermoeden dat hij het heel koud moet hebben gehad. Het was 70 minuten een wedstrijd op de helft van de tegenstander. Al voor de rust waren het Niek en Xander die de 0-1 en 0-2 scoorden en was het aan ons zelf te wijten dat dit tevens de ruststand was. Na rust bracht trainer Hendrie enkele wissels toe. Ook na deze wissels was het spelbeeld niet anders. Helaas werd er na het 2e doelpunt van Niek, wat de 0-3 betekende, niet meer gescoord, en werd het een slijtageslag voor de meegereisde supporters en verzorger Bjorn om het eindsignaal te halen. Na afloop was er nog wel een juichstemming nadat bekend werd dat Rigtersbleek gelijk had gespeelt tegen Losser.

Iedereen kon zich nu opmaken voor de kraker F C Twente – Ajax. Hopelijk gaat het een wedstrijd worden met veel doelpunten zodat iedereen warm blijft. Ik voorspel een 3-3 Hendrie.

Laat een reactie achter

HERFSTTOERNOOI >


Meer informatie:

Nederlands: herfsttoernooi.com
Duits: tubanters.de